defiretemperamenter

FOREDRAG I LIVSKOMPETENCE

- om det at være menneske

DE FIRE TEMPERAMENTER - LÆR AT KOMMUNIKERE BEDRE

Foredrag ved Tove Bech

 

Lær at kommunikere bedre med kolleger, partner, dine børn, forældre, venner - og dig selv!

 

Hvem er du? Melankoliker, flegmatiker, koleriker, sangviniker? Er du udadvendt, indadvendt, en ildsjæl, grundig, fuld af ideer, medfølende, dominerende, pessimist eller optimist?

På humoristisk og alvorlig vis får du – på kort tid, uden en mængde teoretisk stof – brugbare redskaber til at kommunikere bedre med andre. Du får rørt følelser, latter- og mavemuskler. Du ser andre med anderledes øjne, og du får en større forståelse og kommer til at holde mere af dem – og dig selv!

At få en nøgle til sin eget og andres måder at kommunikere på giver langt større mulighed for at løse konflikter og til at samarbejde.

Emnet belyses ud fra de fire temperamenter og der benyttes fortællinger, case-stories, digte m.v.

 

Varighed: fra 45 minutter til 3 timer.

Honorar: fra kr. 5.000,- eller efter aftale.

 

Foredraget kan arrangeres i forskelligt regi, såsom foreninger, private firmaer og offentlige arbejdspladser. Du og dine venner og bekendte kan også afholde foredraget i privat regi. Du kan også give foredraget som en gave til gæsterne eller værten ved en fødselsdag/særlig begivenhed, hvor man ønsker en fælles oplevelse som udgangspunkt for aftenen eller dagen. Der bliver noget at tale om bagefter!

 

Flere oplysninger: Send en email til tovebech@mail.tele.dk eller ring på 59 65 45 99.

Copyright © Tove Bech 2014